Swiffer Sweeper kezdőszett (1 db felmosó,8 db száraz+3 nedves törlőkendő)

Swiffer Sweeper kezdőszett (1 db felmosó,8 db száraz+3 nedves törlőkendő)
  • Egyetlen eszköz a padló sepréséhez és felmosásához
  • 8 db vastag, száraz törlőkendőt tartalmaz
  • háromszor több kosz, por és szőr feltakarítására képes, mint a cirokseprűk
  • 3 nedves felmosókendőt is tartalmaz
  • feloldja a szennyeződéseket, összegyűjti és magába zárja azokat, miközben friss tisztaságillatot hagy maga után
  • 360°-ban hajlítható fejével bárhol takaríthat, még a nehezen elérhető helyeken is: például a hűtőszekrény, a tűzhely és a mosogatógép, az ágyak vagy a kanapék alatt
5 660 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Swiffer Sweeper kezdőkészlet

A várva várt megoldás végre megérkezett: egyetlen eszköz a padló sepréséhez és felmosásához. A Swiffer Sweeper kezdőkészlet 8 db vastag, száraz törlőkendőt tartalmaz, amely háromszor több kosz, por és szőr feltakarítására képes, mint a cirokseprűk. A maradék finompor összegyűjtésére a porszívózás kiegészítőjeként is használható, vagy két takarítás között, hogy ne kelljen olyan gyakran sort keríteni a nagytakarításra. Hogyan? Miért? A törlőkendő vastagságának és különleges mintázatának, valamint elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően az összes port összegyűjti és a kendőbe zárja. A takarítás ezzel nem ért véget: miután megszabadult a portól, kezdődhet a felmosás. A kezdőkészlet ugyanis 3 nedves felmosókendőt is tartalmaz. A nedves felmosókendő feloldja a szennyeződéseket, összegyűjti és magába zárja azokat, miközben friss tisztaságillatot hagy maga után. Továbbá a Swiffer Sweeper 360°-ban hajlítható fejével bárhol takaríthat, még a nehezen elérhető helyeken is: például a hűtőszekrény, a tűzhely és a mosogatógép, az ágyak vagy a kanapék alatt. Sőt, még azokban a sarkokban és szegletekben is, ahová a partvis vagy a felmosó nem mindig ér el. Elképesztő, nem igaz?Ne használja a Swiffer Sweeper nedves felmosókendőket kezeletlen, olajozott vagy viaszos fafelületeken, porózus csempén vagy padlószőnyegen. Alkalmazása némi összeszerelést igényel.

Swiffer Sweaper padlóápoló kezdőkészlet száraz és nedves törlőkendőkkel

Végre egy eszköz, amely egyaránt alkalmas a padlófelületek takarítására és felmosására. A Swiffer Sweeper kezdőkészlet vastag, száraz törlőkendőkkel kerül forgalomba, melyek háromszor több port és szőrt képesek magukba zárni, mint a cirokseprűk.
A száraz törlőkendők vastagsága és mélyen barázdált mintázata igazodik a padlók felületéhez. A kezdőkészlet textúrált nedves kendőket is tartalmaz, amelyek feloldják és magukba zárják a piszkot, továbbá friss és tiszta illatot hagynak maguk után.
A takarító eszköz 360°-ban elmozduló feje mindenütt, még a nehezen elérhető helyeken is kiválóan tisztít, például a hűtőszekrény, a sütő, vagy a kanapék alatt, valamint azokban a sarkokban és szegletekben, ahová a seprűk vagy felmosófejek nem képesek beférkőzni.

Mitől más a Swiffer:
Balzsammal impregnált nedves kendők, melyek feloldják, felszedik és magukba zárják a piszkot.
Háromszor több port és szőrt gyűjt össze és zár magába*
*Swiffer száraz törlőkendők a hagyományos cirokseprűhöz képest.
360°-ban elmozduló fej
A nehezen hozzáférhető területeket is eléri.
Gyakorlatilag bármely felületen biztonsággal alkalmazható.*
*Ne használja kezeletlen, olajozott vagy viaszos fafelületeken, porózus csempén vagy padlószőnyegen!
A Swiffer Sweeper használata:
Csatlakoztassa a végeket!
Egyszerűen csak pattintsa egymásba a végeket!
Helyezze rá a törlőkendőt!
Helyezze a Swiffer téglalap alakú gumitalpát a kiterített törlőkendőre! Igazítsa középre, majd hajtogassa vissza a törlőkendő széleit a Swiffer fejének pereme köré. A sarkakat a gumizárakba történő pattintással rögzítse!
Takarítás és felmosás
Söprő mozdulatokkal vezesse végig az eszközt a padlófelületen! A használatot követően a törlőkendő egyszerű mozdulattal eltávolítható a fejről.
Tiszta fej minden egyes takarításhoz
A törlőkendők eldobhatók, az újak pedig praktikusan felhelyezhetők a fejre, így minden egyes használattal lehetővé teszik, hogy tiszta Swifferrel lásson a munkához!
Adatok
Cikkszám
SWKSZ
Webáruház készítés
sixpayment