BioBrill ÖKO Gépi mosogatószer és öblítő 1 l

-25%
BioBrill ÖKO Gépi mosogatószer és öblítő 1 l

Valódi ÖKO termék kompromisszumok nélkül.

Szulfátmentes | Vegán | ÖKO flakonban | Biológiailag lebomló | Növényi alapanyagokból | Színezékmentes | Tartósítószer-mentes | Méreganyagmentes | Éter- és benzolmentes | Bőrkímélő összetétel

4 837 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 617 Ft
Kezdete: 2023.07.18   A készlet erejéig!
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő

Óvja családját és környezetét a természetes anyagokból készült BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel!

A BioBrill® ÖKO Gépi Mosogató és Öblítő egyben egy különleges készítmény. Közel semleges pH mellett hatékonyan oldja a zsírt, ugyanakkor nem okoz hosszútávon sem üvegkorróziót. Nagy előnye még, hogy folyadék, így nem alakulhat ki dugulás a mosogatószer miatt. A mosogatógép szagtalan és tiszta marad mosogatás után. A mosogatáshoz nem kell külön öblítőt vásárolni, hiszen ezt a terméket lehet az öblítő részbe is tölteni. A mosogatás végeredménye tökéletesen cseppmentes lesz. Fontos azonban megemlíteni, hogy a mosogatógépben a vízlágyítót sóval fel kell mindig tölteni. Ehhez lehet nyugodtan közönséges, de nem jódozott tengeri sót alkalmazni.

Használati utasítás Figyelem! Figyelmeztetés: Gépi mosogatáshoz a tisztítószer- és az öblítő adagolót is a BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel kell feltölteni. A mosogatószert a tisztítószer adagolóban a jelölésig kell tölteni, majd rázárni a fedelét. A mosogatást 55 – 60 °C-on érdemes végezni, de lehet ennél alacsonyabb hőmérsékleten is. Nagyon fontos! A vízlágyító só adagolója legyen mindig feltöltve, nem jódozott tengeri konyhasóval. Így biztonsággal használható és nem károsodik a készülék. Tehát, amikor a mosogatógép jelzi a sóhiányt, azonnal fel kell az adagolóját tölteni.

Semmilyen állati eredetű származékot nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termék fejlesztésekor. Továbbá minden káros anyagtól mentes.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.
Eltartható: Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +30°C között!, a flakonon jelzett időpontig.
Kiszerelés: 1000 ml
pH 6,5

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztető mondatok

H319 Súlyos szemirritációt okoz.
EUH 208 α-amiláz-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

 

GREEN PLASTIC flakon

Egy új generációs csomagolóanyag, ami nagymértékben hozzájárul a légkörben lévő széndioxid csökkentéséhez, hiszen nem tartalmaz semmilyen fosszilis, azaz kőolaj vagy földgáz származékokat. 100%-ban növényi eredetű, tartós, vegyszerálló műanyag, amiben tisztítószereket biztonságban lehet tárolni. Használat után szokásos módon újrahasznosítható.

Gyártó:

Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. 

1211 Budapest, Színesfém u. 23/1. 

Telefon/fax: +36-1-425-2726

Adatok
Cikkszám
BBOGMO1
Tömeg
1,3 kg/db
Webáruház készítés
sixpayment