Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum csomagajánlat

Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum csomagajánlat

Brilliance Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum 1l

Erős zsíroldó és fertőtlenítő hatás élelmiszer- és vendéglátóiparba Baktérium- és gombaölő hatású Zsíros padozat felmosására, WC, mosdó, kád, zuhanyozó, csempe, szennyvízleeresztő tisztítására Hígítás: Töményen - 1:100
Ennek a hígítós flakonnak a segítségével könnyedén be tudja hígítani a Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátumot. Ehhez használja a nívócsíkot, a megfelelő jelölésig töltse tisztítószerrel, majd engedjen hozzá vizet, hogy a flakon tele legyen.
2 841 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás

A Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum használható vizes helyiségek felületeinek, illetve berendezési és felszerelési tárgyainak, valamint mosható fal- és padlóburkolatok felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére egészségügyi intézményekben, konyhákban, közoktatási intézményekben, illetve mindenhol, ahol nagy hatékonyságú fertőtlenítésre és tisztításra van szükség egyidejűleg.
Hatásspektrum: Baktericid, fungicid. A termék 9% (90g/l=73g/kg) aktív klórt tartalmaz, ami az általánosan forgalmazott termékekben megszokott mennyiség kétszerese, ezért hígításkor ezt figyelembe kell venni.

Brilliance® Klóros tisztítószer szuperkoncentrátum használati utasítása:

Általános fertőtlenítés: élelmiszeripari- vendéglátóipari- intézményi- és egészségügyi felületek, gépek, berendezési tárgyak, vizes helyiségek, WC, piszoár:

  • 1:100 koncentrációban 20°C hőmérsékleten 30 perc a hatásideje
  • 1:50 koncentrációban ugyanekkora hőmérsékleten 15 perc.
  • 1:25 koncentrációban 20°C hőmérsékleten 3 perc a hatásideje.
  • töményen alkalmazzuk 20°C hőmérsékleten, ekkor a hatásideje 1 perc.

Áztatva fehérítésre, fertőtlenítésre* 1:20-50 hígításban 20 °C fokon 10-20 perc szükséges hogy elérje a kívánt hatást.

Mosógépben fehérítésre* 100ml Brilliance klóros tisztítószer szuperkoncentrátum mellé ne adagoljon mosóport és hidegvizes rövid programmal eléri a hatását.

* Fehér pamut, len, kender és műszálas anyagoknál javasoljuk! Ne használja fehérítős mosóporral együtt! Öblítés után a ruhák tovább moshatóak mosószerrel.
A behatási idők letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről – a padozat kivételével – alapos ivóvizes öblítéssel távolítsuk el.

Adatok
Cikkszám
KTK-CS
Tömeg
1,413 kg/db
Webáruház készítés
sixpayment