Brilliance® Sportruha mosópor 880 gramm

Brilliance® Sportruha mosópor 880 gramm

Illatmentes
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Erős tisztító hatása van 
Gépi és kézi mosásra is használható
Frissíti a színeket, köztük a fehéreket is
Adagolás: 25 – 50 g /kg szennyesnemű

4 134 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Brilliance® Sportruha mosópor egy teljesen új megközelítést alkalmaz a kellemetlen testszag sportruhából való eltávolítására. Tesztekkel bizonyítottuk, hogy akár egy napokig berohadt, izzadságszagú ruha is könnyen kimosható az Brilliance® Sportruha mosópor forradalmian új, mélytisztításának és szagtalanításának köszönhetően. Mindegy, hogy erős vagy brutális edzést végzel ruháid innentől kezdve nem lesznek kellemetlen szagúak. A Brilliance® Sportruha mosópor a szagok eredetével küzd meg, gyökerestül orvosolva a problémát, azonban a szövetet nem roncsolja, így ruháidat sokáig tudod használni. Az erős tisztító hatása mellett a színes és fehér ruhák színeit egyaránt frissíti.

Gépi mosásnál: Szennyezettségtől függően 25 – 50 g / Kg szennyes nemű az adagolása 40 °C-on az első fázisban. A tökéletes végeredmény érdekében, a második fázisban használja a Brilliance® ÖKO Textilfrissítőt, melyet a mosógépbe, az öblítő helyére töltsön.

Kézi mosásnál: Erősen szennyezett büdös sportruhák esetén 100g Brilliance® Sportruha mosóport 10 l vízhez kell adagolni, és szükséges ideig áztatni.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztető mondatok
H302 Lenyelve ártalmas.
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

Adatok
Cikkszám
SRMP088
Vélemények
Webáruház készítés
sixpayment