Brilliance® Sportruha mosópor 880 gramm

Brilliance® Sportruha mosópor 880 gramm

Illatmentes
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Erős tisztító hatása van 
Gépi és kézi mosásra is használható
Frissíti a színeket, köztük a fehéreket is
Adagolás: 25 – 50 g /kg szennyesnemű

5 168 Ft (4 069 Ft + Áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Brilliance® Sportruha mosópor egy teljesen új megközelítést alkalmaz a kellemetlen testszag sportruhából való eltávolítására. Tesztekkel bizonyítottuk, hogy akár egy napokig berohadt, izzadságszagú ruha is könnyen kimosható az Brilliance® Sportruha mosópor forradalmian új, mélytisztításának és szagtalanításának köszönhetően. Mindegy, hogy erős vagy brutális edzést végzel ruháid innentől kezdve nem lesznek kellemetlen szagúak. A Brilliance® Sportruha mosópor a szagok eredetével küzd meg, gyökerestül orvosolva a problémát, azonban a szövetet nem roncsolja, így ruháidat sokáig tudod használni. Az erős tisztító hatása mellett a színes és fehér ruhák színeit egyaránt frissíti.

Gépi mosásnál: Szennyezettségtől függően 25 – 50 g / Kg szennyes nemű az adagolása 40 °C-on az első fázisban. A tökéletes végeredmény érdekében, a második fázisban használja a Brilliance® ÖKO Textilfrissítőt, melyet a mosógépbe, az öblítő helyére töltsön.

Kézi mosásnál: Erősen szennyezett büdös sportruhák esetén 100g Brilliance® Sportruha mosóport 10 l vízhez kell adagolni, és szükséges ideig áztatni.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztető mondatok
H302 Lenyelve ártalmas.
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

Adatok
Cikkszám
SRMP088
A vásárlás után járó pontok
52 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
sixpayment