Brilliance ® Gépi mosogatószer 5 l

-20%
Brilliance ® Gépi mosogatószer 5 l

Mindenféle mosogatógépbe
Ládamosó gépbe is
Fehérítő hatás
Erős zsíroldás

10 598 Ft (8 345 Ft + Áfa) 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

8 478 Ft (6 676 Ft + Áfa)
Kezdete: 2024.04.21   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Üzemi konyhákban, élelmiszeriparban, vendéglátó egységekben és közintézmények konyháiban történő felhasználásra fejlesztettük ki a Brilliance® Gépi mosogatószert, mely mindenféle típusú mosogatógépben és ládamosógépben alkalmazható. Nagy hatékonysággal távolítja el a zsíros szennyeződéseket, kávé, rúzs és keményítőfoltokat.

Éttermi és konyhai mosogatás:

Brilliance® Gépi mosogatószert az adagolón kell beállítani mosás teszttel vagy 5-10ml, literenként. Az öblítési fázisban használja a Brilliance® Öblítő mosogatógéphez termékünket, (adagolás: a mosogatószerünk harmada) és olyan programot válasszon, ami 55°C-on mosogat, így cseppmentesek lesznek a tányérok, poharak és eszközök.

Ládamosás:

10-20ml Brilliance® Gépi mosogatószert adagoljon, minimum 55°C-os programmal, majd ezt alapos öblítéssel kövesse.

Háztartási mosogatás:

A mosogatószeres adagolót töltse a maximum jelzésig Brilliance® Gépi mosogatószerrel, illetve mindig legyen feltöltve az adagoló Brilliance® Öblítő mosogatógéphez termékünkkel is a cseppmentes és ragyogóan tiszta végeredmény érdekében. Vízelőkészítés: Minden esetben gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép lágy vízzel legyen ellátva, azaz a vízlágyító (amennyiben nem automata) legyen regenerálva és legyen benne só (háztartási gépekbe is kell sót tölteni). Amennyiben sima csapvíz jut a mosogatógépbe a mosogatás sem lesz tökéletes ezért, ha romlik a mosogatásminősége, első lépésben mindig feltételezze, hogy a vízelőkészítés nem történt meg. Gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép mindig lágy vizet kapjon! Vízlágyításra a nem jódozott, tapadásmentesített tengeri só is megfelelő.

Tudta, hogy min bukik el legtöbbször a cseppmentes mosogatás?

A vízelőkészítésen! Minden esetben gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép lágy vízzel legyen ellátva, azaz a vízlágyító (amennyiben nem automata) legyen regenerálva és legyen benne só (háztartási gépekbe is kell sót tölteni). Amennyiben sima csapvíz jut a mosogatógépbe a mosogatás sem lesz tökéletes, ezért ha romlik a mosogatás minősége, első lépésben mindig feltételezze, hogy a vízelőkészítés nem történt meg. Gondoskodjon róla, hogy a mosogatógép mindig lágy vizet kapjon! Vízlágyításra a nem jódozott!, tapadásmentesített tengeri só is megfelelő.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztető mondatok
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

H411 Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Gyártó:

Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. 

1211 Budapest, Színesfém u. 23/1. 

Telefon/fax: +36-1-425-2726

Adatok
Cikkszám
GM5
Tömeg
6,584 kg/db
Vélemények
Webáruház készítés
sixpayment