Lúgos CIP tisztító

Lúgos CIP tisztító

Alkalmazható az élelmiszeriparban, akár meszes vagy víz-, sör- illetve tejkő esetén is
Hatásidő 5-15 perc, de erősebb szennyeződések esetében lehetséges akár a 60 perces mosási ciklus is
Hígítás: 0,5-2%

67 354 Ft (53 035 Ft + Áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Brilliance® Lúgos CIP tisztító egy erősen lúgos kémhatású, habzásmentes, környezetbarát tisztítószer. Alkalmazható zsírral és fehérjével erősen szennyezett felületekre és gépekre. CIP (Cleaning In Place), azaz berendezések helyszínen történő, akár szétszerelés nélküli belső tisztítására is szolgál, az élelmiszer- és italipar minden területén. Palackmosásra, borkőoldásra és keményvízhez is alkalmazható. Hatékonyan tisztítható vele akár a porózus felület is. A legtöbb szerkezeti anyagot (gumi tömítéseket) nem bántja a használati utasítás betartása mellett. Alumínium, horganyzott és ónozott anyagok kezelésére nem alkalmas.

Alkalmazás: Tankok, tartályok, vezetékek, tejszállító autók, UHT berendezések CIP rendszerű, valamint sajtformák és egyéb rozsdamentes anyagból készült alkatrészek áztatásos tisztítására ajánljuk, első fázisban. A hatékonyság növelése érdekében a tisztítás előtt érdemes egy alapos vizes öblítést elvégezni a könnyedén leoldható szennyeződések eltávolítására. Alkalmazás az élelmiszeriparban, akár meszes vagy víz-, sör- illetve tejkő esetén: Koncentráció: 0,5 -2%, hőmérséklet: általánosan 30-85°C között, de akár 140 °C is lehetséges például pasztőrözők, sűrítők, UHGT vagy porító berendezések esetében.

Hatásidő általában: 5-15 perc, de erősebb szennyeződések esetében lehetséges akár a 60 perces mosási ciklus is. A hatásidő után alapos ivóvizes öblítés szükséges. Az öblítés hatékonyságát a HACCP rendszerekben szokásos módon ellenőrizni kell, pH méréssel. Ezután következhet a savas fázis.

Kiszerelés: 20 liter

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés

 

Figyelmeztető mondatok
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

Adatok
Cikkszám
LCIPT20
Tömeg
20 kg/db
A vásárlás után járó pontok
674 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
sixpayment