Savas CIP tisztító

Savas CIP tisztító

Nem büdös, nem oxidálja a fémeket
Nem tartalmaz: foszfor-, kén- és salétromsavat
Alkalmazható az élelmiszeriparban, akár meszes vagy víz-, sör-illetve tejkő esetén is
Hatásidő 5-15 perc, de erősebb szennyeződések esetében lehetséges akár a 60 perces mosási ciklus is
Hígítás: 1-3%

85 623 Ft (67 420 Ft + Áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Brilliance® Savas CIP tisztító egy rendkívül hatékony ugyanakkor környezetbarát és alacsony habzású termék. Nem tartalmaz korrozív és az egészségre káros savakat, nem oxidálja a fémeket és nem büdös. Alkalmazható erősen vízköves és tejköves felületekre és gépekre. CIP (Cleaning In Place), azaz berendezések helyszínen történő, akár szétszerelés nélküli belső tisztítására is szolgál, az élelmiszer- és italipar minden területén. Palackmosásra, borkőoldásra és keményvízhez is alkalmazható. Hatékonyan tisztítható vele akár a porózus felület is. A legtöbb szerkezeti anyagot (gumi tömítéseket) nem bántja a használati utasítás betartása mellett.

Alkalmazás: Alkalmazható Lúgos CIP tisztítás után a második fázisban a lúgmaradványok semlegesítésére víz és tejköves felületek tisztítására. Tankok, tartályok, vezetékek, tejszállító autók, UHT berendezések CIP rendszerű, valamint sajtformák és egyéb rozsdamentes anyagból készült alkatrészek áztatásos tisztítására ajánljuk, második fázisban. A hatékonyság növelése érdekében a tisztítás előtt érdemes egy alapos vizes öblítést elvégezni a könnyedén leoldható szennyeződések eltávolítására. Alkalmazás az élelmiszeriparban, akár meszes vagy víz-, sör illetve tejkő esetén: koncentráció: 1-3%, hőmérséklet: általánosan 30-85°C között, de akár 140 °C is lehetséges például pasztőrözők, sűrítők, UHT vagy porító berendezések esetében.

Hatásidő általában: 5-15 perc, de erősebb szennyeződések esetében lehetséges akár a 60 perces mosási ciklus is. A hatásidő után alapos ivóvizes öblítés  szükséges. Az öblítés hatékonyságát a HACCP rendszerekben szokásos módon ellenőrizni kell pH méréssel.

Kiszerelés: 20 liter

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztető mondatok
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.

Adatok
Cikkszám
SCIPT10
A vásárlás után járó pontok
856 Ft
Vélemények
Webáruház készítés
sixpayment